top of page
  • chrisjevdp

23 juli - Bivak Houthalen-Helchteren 2023

Zondag, dag 3!

De ochtendstond heeft goud in de mond wordt al eens gezegd, echter bij de Tippers vandaag was dit anders. Hun ochtend werd avond en hun middageten begin met een frisco en eindigde met tomatensoep met balletjes, zo een fenomeen heet in chirojargon Omgekeerde Dag.

De Tip10s hebben hun gewaagd aan hun eerste fietstocht richting een heus hoogteparcours, het werd een pittig ritje, nog een geluk dat het ‘s middags frietjes en stoofvlees was voor de extra energie.

De Aspi’s hebben niet willen onderdoen voor hun jongere groep en zijn gaan lasergamen en carten of kaarten, hun foto’s op dia-avond zullen het uitwijzen welke van de 2 het geworden is.

De Drimmelleiding hebben hun eerste ‘vrije’ dagen gevuld met essentiële aankopen doen, bosspel uitwerken EN pannenkoeken helpen bakken, liefst 1u30min hebben ze gaas gegeven. Nadien konden ze geen pannenkoek meer zien, ruiken, eten of horen.

De speelclub hebben hun dag gevuld met een Ken en Barbie spel en een Speelclub Universalis spel, om uit te maken wie de Ultieme Speelclubber was.

De Kwiks moesten kiezen tussen Fruit of Groenten, gezond tegen gezond, Fruit-ploeg heeft uiteindelijk gewonnen. Tijdens de regenachtige namiddag werd er in de refter geknutseld.

De kookploeg heeft hun eerste EERSTE Bivakdagen overleefd, de vermoeidheid moest plaats maken voor de lovende commentaren, lege borden en superlekkere pannenkoeken, maar liefst 700 zijn er van de pannen gevlogen vandaag. RESPECT!

De post met briefjes lopen vlot binnen, weldra worden onze Groeps-kaartjes ook de post op gedaan.

Lieve groetos uit Houthalen-Helchteros !
384 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page