top of page

Inschrijvingen Chirojaar 2023-2024


Om praktische redenen, vragen wij in het begin van het chirojaar bij de inschrijving uw dochter(s) eenmalig inschrijvingsgeld te betalen. Dit is € 35.00 per dochter voor een heel chirojaar, dit bedrag wordt als volgt berekend:

- 15 euro lidgeld voor de afdelingskas

- 15 euro aansluitingskost bij Chirojeugd Vlaanderen

- 5 euro eetwaarde-kaarten op ons jaarlijks Halloweenetentje (29/10/2023)

 

Gelieve dit inschrijvingsgeld te storten voor zondag 22 oktober 2023 op het rekeningnummer BE17 7340 0545 2621 met vermelding ‘lidgeld – naam van uw dochter en de afdelingsgroep’ voorbeeld: dochter Chloë Huyskens zit in de groep van de Drimmels, dan schrijf je bij vermelding: ‘lidgeld-Chloë Huyskens- Drimmels

 

Sinds dit jaar is ons lidgeld ook verhoogd van € 32.00 naar € 35.00 dit komt omdat de aansluitingskost bij Chirojeugd Vlaanderen is gestegen. Vorige jaren was dit € 12.00 aansluitingskost en nu is het € 15.00 aansluitingskost.

 

Wat is dat nu aansluitingskost?

Dat is het geld dat de Chirogroepen per lid aan Chirojeugd Vlaanderen betalen om dat lid aan te sluiten en te verzekeren. Op die manier kunnen jullie zorgeloos spelen en kattenkwaad uithalen, want als er eens iets misgaat, dan weet je dat de Chiro en de verzekering van Chirojeugd Vlaanderen daarin wordt bijgestaan. Daarnaast worden ook Dubbelpunten (leiding), de Vlam en heel wat andere materialen mee gefinancierd dat wij gratis in onze chirowinkel 'De banier' en in onze brievenbus terugvinden. Ook gaat er een deel naar de organisatie voor vormingen, evenementen, kaderweringen en GAP. Chirojeugd Vlaanderen is zich ook bewust dat het al dure tijden voor Chirogroepen, ouders en leden zijn. Om diezelfde reden lanceert Chirojeugd Vlaanderen ook een sociaal tarief. Zo hopen we dat de Chiro voor iedereen betaalbaar blijft. Voor wie onder dat sociaal tarief valt, betaal je iets minder dan de standaard aansluitingskost.

 

Vermoed of weet je dat je recht hebt op een sociaal tarief? Spreek gerust de hoofdleidster Chloë of onze Volwassen Begeleider Sam aan.
 

Inschrijvingen 2023-2024
Was uw dochter vorig jaar al ingeschreven?

Bedankt voor de inzending! U krijgt een bevestigingsmail.

bottom of page